BIOTERME MALA NEDELJA

Dobrodošli v BIOTERME: ˝Največji luksuz je narava sama”

Raj za razvajanje telesa in duha v objemu narave vas čaka v Biotermah, v bližini Ljutomera, katerih območje je leta 1976 zaradi svojih naravnih lepot bilo razglašeno za krajinski park. S pridobitvijo znaka ”Green&Safe” se v Biotermah zavezujejo k odgovornemu, varnemu in trajnostnemu ravnanju v turizmu.

Namestitev ponujajo v 73 prostornih sobah hotela Bioterme****, ki je zgrajen z naravnimi materiali in je pridobil znak ”Eko marjetica” in ”Slovenia green accommodation” ter glamping naselju Sončna dolina z 22 vilami, odprtimi celo leto, in 11 šotori, odprtimi od aprila do oktobra. Naselje se ponaša z biološkim bazenom in naravnim biotopom v neposredni bližini, polnim vodnega življenja.

Svobode željnim je v sklopu naselja na razpolago tudi 50 postajališč za avtodome z vso potrebno infrastrukturo.

S hotelom povezan termalni park nudi 600 m2 pokritih bazenskih površin na voljo skozi vse leto, in dodatnih 1400 m2 v poletni sezoni, ko je odprt tudi hotelski bazen v prvem nadstropju.

Termo-mineralna voda je zaradi balneoloških značilnosti primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice. Sproščujoče plavanje in poležavanje na terasi za sončenje ter senčnem zavetju dreves nudi popoln oddih, najzahtevnejšim pa FKK kotiček, kjer doživite popoln stik z naravo.

Dodatno razvajanje si lahko privoščite v wellness centru ob klasičnih in ajurveda masažah, kopelih in negah, ki bodo vašemu umu in telesu dale novih moči za vsakdanje izzive.

Željni aktivnega oddiha imajo na razpolago številne kolesarske in pohodne poti ter turistične zanimivosti vredne ogleda v bližnji in daljni okolici za prav vse generacije.

Člani SDMS lahko ob predložitvi potrdila o članstvu (potrdilo je veljavno 30 dni od dneva izdaje potrdila), ki ga izdamo mi in osebnega dokumenta, koristijo v Biotermah naslednje ugodnosti:

20% popusta na redni cenik kopaliških storitev

10% popusta na Wellness storitve

10% popusta na storitve bivanja.

INFORMACIJE in REZERVACIJE:

00386 2 565 2000; e-pošta: booking@bioterme.si, www.bioterme.si

Vpišite se v vaš uporabniški račun

Fill the forms bellow to register

Ponastavite svoje geslo

Prosimo vpišite vaše uporabniško ime ali e-mail naslov, da boste lahko ponastavili geslo.

Za uradne ure v pisarnah SDMS se je potrebno naročiti. 
Za naročila na termine v pisarno in za vsa ostala vprašanja ter NUJNE zadeve uporabite elektronski naslov: pisarna@sindikat-sdms.si