Dobrodošli v M2X CLUB – enega najhitreje rastočih gibalnih centrov v Sloveniji

M2X gibalni center, ki lahko garantira rezultate, deluje ob dvoetažnem mostu v industrijski hali za Mariborsko livarno, je veliko več kot običajni fitnes. V dveh letih smo postali eden izmed najhitreje rastočih centrov v Sloveniji. Zakaj? Ker ima vsak član garantirane rezultate, ki izboljšajo kakovost življenja.

Znani smo po mednarodnih izkušnjah, saj so naši kineziologi pridobivali znanje pri mednarodnih strokovnjakih kot so Charles Poliquin, trener mnogih olimpijcev, Ben Siong iz Avstralije in mnogi drugi. Dosegli smo mnoge mednarodne uspehe, naziv Master Trainer v ZDA, top trener v Dubaju (UAE), kot tudi vodilni trener večjih projektov v Gruziji ter Rusiji.

M2X Club redno obiskuje več kot 200 članov. Najmlajši je star deset let, najstarejši 75. V gibalni center prihajajo tako poklicni športniki (nogometni reprezentanti Slovenije, kolesarski asi Slovenije, profesionalni boksarji, košarkaši..), kot podjetniki, ki s treningi ohranjajo dobro kondicijo, pa ljudje po težjih poškodbah hrbtenice, kolka, osebe z bolečinami v sklepih in ramenih, veliko jih ima težave zaradi slabe drže. Prihajajo tudi tisti, ki želijo shujšati in preoblikovati telo. V prvi vrsti pa delajo na tem, da vsak posameznik izboljša kakovost svojega življenja.

Trening v tem centru je drugačen, ni to klasičen fitnes center. Tukaj na vsakega človeka gledamo kot celoto. Zelo individualno pogledamo kje je treba popraviti, dodati, oblikovati. Določene vaje priredimo prav za posameznika, pravimo, da je trening tukaj neke vrste umetnost. Za vsem tem pa stojijo rezultati, top rezultati mnogih ljudi, ki so pri nas našli novo skupnost. Skupnost, ki jim vedno stoji ob strani.

Dodatno storitve si lahko privoščite po potrebi. V M2X ekipi je vedno na voljo kineziolog, fizioterapevt, nevrokirurg.

Vabljeni vsi željni trajne spremembe. Vsi ki si želite rezultatov, boljšega počutja, več energije ter življenja brez bolečin.

ZA ČLANE SDMS NUDIMO 

-25% popusta na letne karte

-20% popusta na mesečne karte

Vpišite se v vaš uporabniški račun

Fill the forms bellow to register

Ponastavite svoje geslo

Prosimo vpišite vaše uporabniško ime ali e-mail naslov, da boste lahko ponastavili geslo.

Za uradne ure v pisarnah SDMS se je potrebno naročiti. 
Za naročila na termine v pisarno in za vsa ostala vprašanja ter NUJNE zadeve uporabite elektronski naslov: pisarna@sindikat-sdms.si