PROFEET – Alternativne oblike zdravljenja

Center energijske medicine je center, kjer se dobro počutje in zdravje ponovno združita. Naša strokovnost poskrbi za vašo optimalno telesno in fizično počutje na podlagi celostne energijske obravnave in diagnostike. Naše poslanstvo je, da vsak uporabnik naših terapevtskih storitev občuti ponovno homeostazo in dvigne energijsko raven, tako svoje fizične, kakor tudi duhovne energijskega potenciala.

Način življenja in vsakodnevni stres zahtevata od nas velik davek, kar se sčasoma pozna na našem zdravju, zato je bolj kot kdajkoli prej pomembno, da svoje telo regeneriramo in ga energijsko napolnimo, da bomo lahko kos v vsakdanjim obveznostim tako na poslovnem, kakor tudi na osebnem področju.
V Centru energijske medicine, vam poleg diagnostike nudimo storitve Refleksoterapije, Prana terapije, protibolečinske terapije, Pulzirajočo magnetno terapijo in izobraževanja s področja Refleksoterapije, kjer vas naučimo, kako si lahko pomagate sami.

Terapije izvaja certificirana Refleksoterapevtka, Prana terapevtka, predavateljica in energijska terapevtka Žnidarič Majda.

Majda Žnidarič – terapevtka: “Verjamem, da bi ta vrsta terapij glede na trenutno situacijo in pa celodnevnih težkih delovnikih vaših članov veliko pripomogla k izboljšanju njihovega telesnega in duševnega počutja. Nudimo tudi antistresne in sprostitvene terapije in pa protibolečinske terapije.

Vsem vašim članom nudimo 15% popust na vse storitve v našem programu.”

Člani SDMS lahko ob predložitvi potrdila o članstvu (potrdilo je veljavno 30 dni od dneva izdaje potrdila), ki ga izdamo mi in osebnega dokumenta, koristijo v Centru energijske medicine popust 15% na vse storitve centra.

Vse informacije na spletni strani Centra energijske medicine TUKAJ

Vpišite se v vaš uporabniški račun

Fill the forms bellow to register

Ponastavite svoje geslo

Prosimo vpišite vaše uporabniško ime ali e-mail naslov, da boste lahko ponastavili geslo.

Za uradne ure v pisarnah SDMS se je potrebno naročiti. 
Za naročila na termine v pisarno in za vsa ostala vprašanja ter NUJNE zadeve uporabite elektronski naslov: pisarna@sindikat-sdms.si